De ce sa alegi GETEX?

Pentru ca este cel mai complet, avansat si performant sistem software de management al transportului din Romania.
Pentru ca iti permite sa gestionezi, evaluezi si controlezi toata afacerea ta in cel mai usor si rapid mod cu putinta, de oriunde vrei tu.
Pentru ca daca e ceva ce iti doresti sa faca un sistem de acest gen, cu siguranta GETEX face si probabil mai mult decat ti-ai imaginat.
Pentru ca este un sistem in continua dezvoltare care se adapteaza constant nevoilor tale si evolutiei din domeniul transporturilor.

Mobilitate


Accesezi GETEX de oriunde, chiar si de pe telefonul mobil si ai acces la situatia afacerii tale in timp real.

Evaluarea performantei personalului

Ai o imagine clara asupra activitatii angajatilor, evaluezi performantele dispecerilor intr-o anumita perioada, dupa criterii si ponderi definite de coordonatorul biroului de dispeceri.

Situatia clientilor

Clienti activi, clienti restanti, comenzile clientilor, clienti fara comanda, clienti profitabili, si neprofitabili. Puteti prelua datele clientilor direct din Registrul Comertului si/sau VIES.

...

Situatia financiara in timp real

Vizualizati profitul operational; gestionati cheltuielile si aveti o evidenta completa a acestora (cheltuieli justificate si nejustificate, pierderi, furturi, despagubiri ale bugetului alocat).

Eficientizare operationala

Simplificarea modului de lucru a dispecerilor; eliminarea operarii multiple (informatiile sunt introduse o singura data si prelucrate de sistem la eventuale operatiuni sau raportari); comenzile de transport contin toate datele necesare din momentul inregistrarii initiale; imbunatatirea comunicarii intre departamente.

Centralizarea datelor

Operarea se face intr-o singura baza comuna tuturor utilizatorilor; baza de date se actualizeaza la fiecare informatie nou introdusa; informatiile sunt introduse o singura data si accesibile pentru viitoarele operatiuni de facturare, inventariere, raportare etc. sau pentru folosirea lor in alte aplicatii externe sau terte ( contabilitati, ERP-uri ).

Controlul parcului auto

Baza de date cu mijloacele de transport; istoricul comenzilor sau curselor pe fiecare mijloc de transport in parte; posibilitatea monitorizarii prin GPS a parcului auto; analiza cheltuielilor pentru parcul auto cu posibilitatea raportarii pe mai multe dimensiuni: masina, sofer, etc.

Raportul intregii activitati

Prin sistemul de raportare ai proiectia intregii afaceri intr-un singur ecran, fara efort din partea ta. Sistemul centralizeaza toate informatiile si ti le ofera intr-o forma structurata pentru evaluarea corecta si completa a activitatii companiei. De acum poti fi sigur ca vei lua decizii rapide si corecte.

Evaluarea furnizorilor

Dupa criterii impuse de organismele de certificare de calitate ISO sau conform propriilor criterii.

Securitatea datelor

Exista mai multe nivele de securitate, accesul in aplicatie se face la nivel de utilizator, fiecare din acestia avand un anumit set de drepturi specifice activitatii sale.

Informatiile raman in companie

Istoricul informatiilor companiei se acceseaza rapid si usor; daca un angajat paraseste compania, toate informatiile procesate de el, oportunitatile deschise si toate realizarile sale se pastreaza in sistem, evitand situatiile in care angajatul paraseste compania cu tot cu clienti si informatiile despre ei.

Sistemul nostru este intr-o continua dezvoltare pentru a se adapta constant nevoilor tale.
Aboneaza-te la newsletter pentru a fi la curent cu noutatile noastre!